В скучен мач, игран на стадион „Тича“ във Варна, „Черно море“ и ЦСКА не успяха да си отбележат голове и завършиха наравно 0:0 в среща от 28-ия кръг на „А“ група. Двубоят предложи много битка, но не и футбол. Подобни срещи са типични за дома на „моряците“, където безобразният терен не позволява да се играе футбол, а може би нещо като ръгби с крака. Освен това и двамата треньори – Георги Иванов-Гонзо на домакините и Стойчо Младенов на гостите, обичат първо да се подсигурят, а после да мислят за евентуално отбелязване на гол. Днес това не се случи.

Двата отбора традиционно правят слаби мачове без много голове на „Тича“. „Моряците“ вече в седем поредни двубоя у дома с „червените“ нямат загуба – три победи и четири равенства, всичките нулеви. В тези срещи ЦСКА е отбелязал едва един гол – през този сезон при загубата с 1:2.

Така „Черно море“ се изравни в класирането с шестия „Локомотив“- Пловдив, който в този кръг почива. И двата отбора имат по 45 точки. ЦСКА остава на третото място, вече с 55 точки, но не успя да се доближи до лидерите „Литекс“ и „Лудогорец“, които имат по 58. Двата отбора излизат днес от 19,30 ч в Разград.