Ежегодишният медиен фестивал Mediamixx ще се състои за 21-ви път тази година във ваканционното селище Албена. Единственият професионален медиен форум у нас започва на 10 юни и приключва с традиционните награди на 13 юни. 

Тридневният форум събира български и международни медии и професионалисти от всички браншове, свързани с медийната индустрия. Фокусът тази година ще бъде върху двата дискусионни панела на  Българската асоциация на кабелните комуникационни оператори (БАККО). Първият ще бъде върху предизвикателствата по пътя на ТВ съдържанието от създателите до крайния потребител, а вторият е на тема "От директива 2014/61/ЕС към качествено нова законодателна и регулаторна рамка при изграждането на широколентова инфраструктура от следващо поколение в България".

Типично за фестивала, ще има много презентации на изявени журналисти, анализатори и генератори на идеи. Несъмнена част от преживяването са и партитата и купоните, в които темите от деня да се обсъждат в приятна компания, с много усмивки и в неангажираща атмосфера.

На последния ден в хотел "Фламинго Гранд", където се състои събитието, ще има гала церемония и връчване на традиционните награди в областта на печатните, телевизионни, радио и онлайн медии. 

Акредитациите за събитието, които могат да се закупят от сайта www.mediamixx.bg или на място, са 120 лева. Резервации за хотела също могат да се направят през сайта на фестивала.