Световноизвестният порно сайт Pornhub.com планира да разбие клишетата на порно индустрията и да достигне неподозирани висоти. Съвсем буквално! 

Меката на сексуалните маниаци, която се посещава от милиарди фенове на година набира средства за първия пълнометражен филм за възрастни в открития Космос. Целта е заснемането на филма SEXPLORATION.

В лентата, която има претенциите да разбие на пух и прах конкуренцията, ще участват две от най-актуалните звезди на кино индустрията за възрастни - Ева Ловиа и Джони Синс. В бранша те отдавна имат слава, която съперничи на тази на най-бляскавите звезди в Холивуд. Двамата ще преминат през супертежка физическа подготовка преди да се отправят на мисията в открития Космос.

През първите два дни от кампанията по набиране на средствата бяха събрани над 20 000 долара, които обаче трябва  да нарастнат в пъти, за да могат "секстронавтите" да направят важни научни открития за физиологията на любовните ласки извън земната орбита.

"Без великите откриватели и приключенци, без хората, които дават сърце, душа и тяло в името на науката, светът нямаше да върви напред и да прогресира", коментират новаторското начинание от Pornhub.com.

Планираната мисия бил достойна за делата на великите умове на човечеството като Колумб, Галилео, Да Винчи, Едисон и Форд. От сайта, който прави повече от 22 милиарда посещения на година, коментират, че научните изследвания на извънорбиталната среда са строго специализирани, но имат съществен недостатък - не дават благонадеждна информация за секса, което е страховит пропуск - един ден когато се наложи да напуснем планетата Земя няма как човечеството да оцелее, ако не е достатъчно добре информирано и не знае как да прави любов в безтегловност.

"Затова заедно с филмовата компания "Диджитал Плейграунд", изправяйки се редом до Гагарин и Армстронг, ние сме решени да превъзмогнем гравитацията и да извършим важна пионерска мисия в полза на човешкия род", обясняват от порно сайта.

Ева Ловиа и Джони Синс ще преминат през супертежко обучение в продължение на няколко месеца, за да могат да се подготвят за мисията. Помогнете ни, за да променим света, призовават от Pornhub.com.

Даренията за мегапродукцията са за всеки джоб. Приемат се дори и вноски от 1 долар, срещу които ще запишете името си сред "секследователите" на Космоса. По-скъпите пакети дават право на телефонно обаждане от Ловиа или Синс (според сексуалните предпочитания) и дори вечеря с някой от тях. Най-голямото дарение е 150 000 долара. За тези пари ще получите космическия костюм на предпочитаната от вас порно звезда, барабар с бельото ѝ, обещават от Pornhub.com.