Article_top

 
Премиерът Алексис Ципрас. Снимка EPA/БГНЕС

Коментари

Анонимен's picture
Анонимен

Спомняте ли си думите на Лагард, когато гърците напуснаха преговорите и тръгнаха към референдум: "Споразумение може да има, но ако в залата за преговори (от гръцка страна) влязат пълнолетни." Това казва всичко за "експертите" на СИРИЗА.
Анонимен's picture
Анонимен

Кабакчиев

Алоу, колегите форумисти тук! Абе, що не ревнете по-мощно да изгонят Гърция? Току-виж ви чули. Вече две седмици нерви и чупене на пръсти на брюкселските чиновници и още не са изгонили гърците. Та даже и още, и още, и още предложения им правят. Що така, а? Абе, я ги сръчкайте, бе, докога ще се церемонят тия с тия комунисти? Ам-ма ха!
Анонимен's picture
Анонимен

Ти си непоправим глупак! Искаш ли да ти предскажа какво ще стане: 1. Условия на ЕС за гарантиране на гръцките обещания. 2 Гърция ги отхвърл; 3. Лека европейска помощ за гръките банки. Гръцките "патриоти" продължават да теглят влоговте си свсем "патриотично". Банковата система на Гърция от колапс минава към смърт. 4. ЕС започва хуманитарна помощ за Гърция. 5. Кабакчиев продължава да сипе глупости по форумите.
Анонимен's picture
Анонимен

Тук не става въпрос за комунисти, а за професионални крадци. Цялото страдание е, че ги прекараха да вземат нови заеми и да върнат изплюсканите пари от търговските банки и вече кредитор се яви Меркел. Така не можаха да ограбят търговските банки с отказ да плащат, а срещу тях е Меркел. Сори.
Анонимен's picture
Анонимен

Развеселен

хахахаха, ще ме умориш от смях, Кобалт. Ахахахаххахахаахах.
Анонимен's picture
Анонимен

https://www.youtube.com/watch?t=201&v=XXfPO-thpZo

Най

Следвайте ни

 
 

Още по темата

Още от категорията

Анкета

Адекватни ли са мерките срещу COVID-19 в контекста на увеличения брой случаи и началото на новата учебна година у нас и в световен мащаб?