Ако  кръстосаш гризли с викингски шкипер и ДНК от брадата на някой от Зи Зи Топ, ще получиш китарен колос. Това поне показа Зак Уайлд, който след 9 албума с Black Label Society, все още витае с духа на Ози Озбърн. С него прекара... както е модерно да казват бившите булки в американските филми - най-хубавите си 20-ина години. А част от отговора за днешния масивен обем на китарния герой може би се крие и в недвусмисленото име на бандата му.

В зала "Универсиада" почитателите на този истински мечок, сглобен от саунд, брада и арпежи, се убедиха, че с годините Зак все повече става BLS - не в алкохолния, а в авторския смисъл, и все по-малко - част от легендарния екип на Озбърн. Макар все още да обикаля света заради името си, а 90 % от интервютата му да са свързани с въпроси за Ози и Шарън, Зак е с група от невероятни професионалисти и си търси лицето. А то е хем повлияно от "Блек Сабат" (заради сивито), хем от сиатълският алтърнатив, който по му подхожда като възраст. Оттам - и шантавата комбинация в авторската му музика. И от упоритото нежелание да си вземе "професионален" вокалист, де...

Това не пречи класическото "дуднене" на китариста-певец, в комбинация с феноменалните бек вокали на басиста Джон ДеСервио на моменти да се приближават до "Алис ин Чейнс". Стига само да си затворите очите.  При човек, който е участвал в Mama I'm Comin' Home, беше нормално да има лирическо отклонение на пиано. Например с In This River.

Точно на 45-ата минута от 90-минутния сет имаше - познайте какво, когато сте дошли да гледате китарист... Китарно соло. Дълго, ужасно бързо и не особено запомнящо се. Но пък китарното соло на Зак Уайлд. Отказвачка за млади ентусиасти, които осъзнават колко са далече от истината (между другото, ако някой не знае, сегашният китарист на Ози Озбърн - Gus G., всъщност се казва Костас и е от Солун. Така че не губете надежда, момчета, б.р.).

След като показа, че половината ТИР е бил натоварен с различни вариации на Gibson Flying V и всякакви други китари-шедьоври, които сменяше нонстоп, Зак завърши със Stillborn.

Един логичен финал на една логично смислена хеви вечер.