Константин Папазов-Тити обяви на пресконференция, че се отказва от треньорството. Вече ще бъде мениджър. Мъжкият тим на баскетболния "Левски" пък ще бъде воден от Николай Господинов. Тити ще заеме ръководен пост в "синия" клуб, като по този начин по-лесно ще намира спонсори и ще се занимава с организационна работа.

Също така той е решен да се кандидатира за шеф на Националната баскетболна лига. Предложил го е най-добрият баскетболист на България в последните години - Тодор Стойков.

"Завършвам в абсолютно ясно съзнание и с положителни емоции. Всичките ми действия в живота са били спонтанни. Нощта преди да взема това решение, ако някой ми беше казал, че ще се откажа от треньорството, щях да му се изсмея, коментира Папазов.Нещо като ми влезе в главата и като го реша, много трудно някой може да го обори."

"В моята треньорска практика съм изживял изключително силни и емоционални моменти. Бързо преживявам лошото и в съзнанието ми съм бил само щастлив. Много ми помогна Желко Обрадович, когато съм страдал за изгубен финал. Успях да се преборя със загубите в съзнанието си. Имам 17 загубени финала като треньор. Титлите са 12. Смятам, че се намирам в много добра изходна позиция и с авторитета, който имам в българския баскетбол. Няма нито един излъган играч от мен. Някой като не плати, аз съм плащал от себе си", сподели още Тити Папазов", добави той.

Папазов не пропусна и да си поплаче пред журналистите. Иначе нямаше да е той.

"Вече съм се заразил в новата си роля. Помогна ми европейското първенство до 16 години в София, където видях един отбор с много потенциал. Смятам, че имам воля, характер, сила да превъзможна себе си да седя срещу пейката да не преча на Ники. Смятам, че той категорично заслужава това", заяви още Тити Папазов.