След като Бойко Борисов управлява България, на негово място ще дойде висок мъж от чужбина, вероятно евродепутатът Бареков ще се върне от Брюксел да поеме нещата. А може би това ще е енергийният експерт Гамизов, който също е с висок ръст.

 

Като разберем кой от тях двамата е е добър и честен водач със здрава ръка, и освен това добър шивач и крояч, той ще ни води.

 

По това време България тъкмо ще е приключила с участието си в Третата световна война, която е започнала дали от Индустан, или пък от Сирия, и е довела до почти пълното обезлюдяване на Европа. Бежанците и мигрантите са се върнали с лодки обратно в Африка и Близкия Изток.

 

Армиите на няколко мюсюлмански държави щурмуват пущинаците на Европа с химическо оръжие, за да изтребят къде що има вегетиращи форми на живот.

 

Атаката им е напразна – голям астероид (или друго голямо тяло, много е възможно това да е Митьо Пищова) удря Земята и променя завинаги земната орбита, а слънцето угасва в шок за три години. Сезоните се променят, а климатът се обърква – първо лед покрива цялата земя и в следващите три години хората се отдават на канибализъм и се топлят с парчета от мебели. После слънцето пак изгрява и лятото става твърде топло, зимата твърде студено, Балканският и Апенинският полуострови почти потъват в морето, в Антарктида растат банани, а пингвините търсят хлад около екватора. Сливен сбъдва вековната си мечта да има едновременно планина, плаж, митница и пристанище, Ватикана се издига като самотен скалист остров над Средиземно море, а голяма част от завоевателите се давят в потопа, тъй като разчитат на второкласни пророци за прогнозите си.

 

Европа няма да е много приятно място за живеене - настъпването на морето ще бъде съпроводено от остра липса на питейна вода и от обезценяване на златото. Златото ще се обезцени, защото земята ще се отвори и освен че най-накрая ще се разбере какви са българите, ще се открие и огромната златна планина, която лежи под България (малко късно), което ще доведе до срив в световните цени на златото. Но оцелелите единици от хората няма от какво да се притесняват – вода няма да им трябва, а инвестициите в злато ще са им безразлични, защото след този катаклизъм ще настане спокойствие и безсмъртие.

 

Тъй като християните ще загинат, очевидно те са злите хора, които се правят на много хитри. Ще оцелее нация от простодушни безсмъртни мюсюлмани, специализирана в космическите полети, във влаковете пътуващи по слънчеви нишки, в алтернативните източници на енергия и в търговията с органи. Ето тогава Европа ще процъфти икономически.

 

Само че САЩ ще атакуват процъфтяващият под водата мюсюлмански Рим с ново климатично оръжие - внезапен студ.

 

Голяма грешка, защото Русия ще се развива, ще расте и ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато – славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия.

 

През това време в един хълм до р. Дон в Русия (Украйна тихо се е споминала докато сме тичали с противогазите пред цунамито на потопа) има хълм, по който хората ходят боси, за да усетят неговото въздействие, под формата на енергия, от която те се чувстват окрилени, точно като в църква. На хълма ще се отглежда специален вид коноп.

 

В Русия може и да има едно хълмче, а България има цели свещени планини и езера, точно като в Индия, от които хора от цял свят ще черпят енергия и ще говорят по телефона с Космоса през Седемте рилски езера, където има стабилна връзка.

 

Накрая Религиите ще се обединят и ще настъпи мир по цялата Земя. Обръщането на човека към духовния свят ще е налице. Малкото останали страни в Европа ще се обединят.

 

Вече безсмъртни, хората най-накрая се запознават с Бог, който се оказва симпатичен и мъдър белобрад старец, облечен в нещо като нощница и с превръзка на главата. За съжаление човечеството още не се е възстановило от предишните бедствия защото на Земята и на другите планети живеят само 340 милиона души, но затова пък са се появи сексапилни извънземни, които с удоволствие се смесват с Хомо Сапиенс.

 

През 5079г. същият белобрад старец ще събере в един много голям чувал Слънцето, Земята планетите и звездите, ще обере мъглявините с прахосмукачка и ще изключи осветлението, защото това е краят на работното му време, тоест краят на света.

 

_____________

*Документът е съставен според разшифроване на реално съществуващи прогнози на реално съществуващата старши научен сътрудник I степен в Института по сугестология Вангелия Гущерова (Ванга). Неразшифровано е останало само едно недовършено изречение: „Глупаци….“