Нали знаете, че в България мафия няма? Не се подсмихвайте... Мафия, по единодушната дефиниция на всички спецслужби по света, означава срастване на организираната престъпност с държавата. У нас няма как да я има, поради простата причина, че няма срастване, а просто си е едно цяло.

На такива мисли навежда парламентарната дискусия, в която, вместо разговори за политики и за бъднините на нацията,  се замерят с обвинения кой е по-, по-, най-...кокаинов крал. Едните викат: „Ти си“, другите викат: „Ама ти си по-...“

И обърнете внимание – не става въпрос за кило-две, а за тонове от най-скъпия наркотик в света. Замерят се с тях, все едно националист цели стюардеса с кюфтета...

А ние гледаме като надрусани... И си мислим за страни, където политици излитат завинаги, ако ги хванат с любовница, или че са взели кредит на преференциални условия.

Това са хора, които отдавна са се самозабравили, нали знаете? Толкова са в кацата с меда, че са забравили накъде е дъното. Ако не ми вярвате, вижте някой политик, който не е „в играта“ примерно от 10 г., но продължава да води охолен живот. А като такъв е взимал заплата 2-3000 лв. - много по-малко от приятелите ми в някои IT фирми.  Това да ви говори нещо?

Властта и парите са дрога за тези хора. Те са зависими. Но не се лекуват в Суходол, а по най-лачените курорти на света. И се връщат още по-зависими, защото им е харесало.
И искат още една доза. Още един мандат. 
Сещате ли си за един среден пръст, показан от един мерцедес от един от „защитниците“ на най-клетите и сиромашки прослойки... Това са тези хора – кокаинови цървули!