Доналд Тръмп става все по-скандален със своите изказвания. Последното, с което събуди негодувание не само в САЩ, но и в целия свят, беше предложението му Америка да забрани на мюсюлмани да влизат на територията ѝ. Въпреки това обаче той остава като кандидат номер 1 на републиканците за президент догодина.

Не му пестят и подигравките, като той често е герой на сериозно осмиване.

Вече има даже и кондом, вдъхновен от Тръмп, съобщават от mashable.com. Създателите са от марката за вътрешен дизаин Fishs Eddy съвместно с уебсайта SayItWithACondom.com.

Всъщност в самия продукт няма нищо необикновено - нормален презерватив, но опаковката му привлича вниманието. На червен фон - републикански - грее ликът на Доналд Тръмп, който казва: "Аз съм огроомен". 

"Тези кондоми са невероятни - макар че всъщност са стандартен размер", обясняват от сайта. Но дори и обикновен презерватив е ефективен, за да ви предпази от болести или бременност. Дори Тръмп трябва да признае това.

Може да си закупите пакет от три за 2,57 долара. Ако решите да действате със замах и поръчате 1000, бройката ще ви излезе по 84 цента. Тръмп винаги е насърчавал добрата сделка, тази също е такава.

Колкото да размера, няма нужда да се тревожите по този въпрос. Само погледнете кандидата Тръмп. Той няма нужда да казва какъв размер е. Направо го показва..