Ако все още не сте гледали новия "Междузвездни войни: Силата се пробужда" и не искате да си развалите преживяването, бягайте бързо от тази страница!

Неволно "Дисни" разкриха страхотни новини за феновете на "Междузвездни войни" и на Хан Соло, изигран от Харисън Форд вече в 4 филма - любимият на всички контрабандист ще се завърне в следващия епизод на космическата сага.

Информацията изтече по необичаен начин - стандартно "Дисни" осъществяват кастингите си през агенти в Лос Анджелис и Лондон. Но също така имат и сайт, посветен на обявите за кастинг на американската компания, на който бяха публикувани списъците с актьорите за следващия филм, който предстои да излезе през 2017 г.

Защо това е толкова учудващо? Е, ако сте останали на страницата, вероятно вече знаете, че Хан Соло се завърна за малко и бе убит от Кайло Рен в края на "Силата се пробужда". Завръщането му, разбира се, вероятно ще бъде за сцени-ретроспекции, някои от които вече може би са заснети. 

Че Форд нямаше да се задържи дълго в новата трилогия не беше тайна за никого - той иска героят му да умре още в "Империята отвръща на удара".

Освен завръщането на Хан, обявите за кастинг разкриват и други интересни детайли. Бенисио Дел Торо ще има роля на злодей в следващия филм, а се търси и актьор за нова водеща героиня, между 20-35 години. Коя ще е тя и какво ново ще даде на "Междузвездни войни" пуерториканецът, станал известен с "Трафик" и "Обичайните заподозрени", предстои да видим.