Китаристът на група "Остава" Георги Георгиев стартира самостоятелния си музикален проект "Homeovox" с пилотен видео сингъл. Песента се казва "Изгубен" и стилово е смесица от инди, алтърнатив, поп и рок. Музиката и текста са на самия музикант, а видеото е по идея на режисьора Мария Стоянова и Concept Studio. Клипът е заснет и с подкрепата на дружеството за авторски права "Мюзикаутор".

В реализацията на песента като гост музиканти участват още Стефан Пoпов (барабанист на "Gravity Co.") и Иван Вълев (басист в група "LaText"). Това е първият сингъл от предстоящия дебютен албум на проекта "Homeovox", с който стартира и "Homeovox music" - малка музикална компания за млади артисти.

Идеята за проекта се ражда още по време на независимото музикално сдружение "Жълта музика" и малко след първия албум на "Остава" през 2001 г. По това време в проекта, освен Георги, се включват Даниел Петров (ударни, "Остава") и Петко Славов (бас и вокали, "Airbag"). След края на "Жълта Музика" идеята се позагубва из дебрите на сбъркания български музикален пазар, доминиран от димитровградския чалга мейнстрийм. Но през всички години оттогава присъства като авторство в много песни на други поп изпълнители, а напоследък и като музика за театрални постановки, за които има две номинации за "Аскеер" и "Икар".