Наско Сираков е влязъл в болница в ранните часове на 3 март заради проблем с вестибуларния апарат. Окончателно се отхвърля вероятността величието на родния футбол да е получил микроинсулт, каза съпругата му Илиана Раева в сутрешния блок на bTV.

Направени са изследвания на Сираков, предстои му да мине ядрено-магнитен резонанс. Голмайстор №1 в историята на "Левски" се чувства добре, обслужва се сам, разхожда се, добави шефката на Българската федерация по художествена гимнастика.

Тя описа Наско като човек, който не обича да пие хапове и много рядко ходи на лекар. Въпреки това на 3 март сам я събудил с желанието Раева да повика линейка. Тя благодари на всички лекари, които са се грижили за Сираков и продължаватда следят състоянието му. Той ще остане още няколко дни в болница.

Илиана Раева разкри, че претърпяната автомобилна катастрофа дни преди постъпването в болница се е случила на връщане от погребението на Трифон Иванов във Велико Търново. Сираков е бил придружен от друг бивш футболист на "сините" - Мюмюн Кашмер. На околовръстното на Казичане шофьор на автомобил направил забранен обратен завой и возилото на героя от "САЩ '94" се врязало в него. По думите на Раева - ударът е бил доста тежък, и двете коли са в много лошо състояние, на тази на Наско са се отворили въздушните възглавници. Той реагирал бързо и успял да избегне нещо доста по-страшно. След това не е имал оплаквания.

Илиана Раева отговори и на обвиненията, че отишла с палто от лисици на инициатива за бездомни кучета в Сеславци. Облеклото било от ангорска овца. Тя добави, че повечето гимнастички от националния отбор са си взели четириноги.