Семейство разпозна кадри от сватбата си в предизборен клип на партия "Атака", който се върти по телевизиите. Това съобщи специално за Клуб Z потърпевшият съпруг Даниел Беловарски.

Кадрите са от църковния брак, който той и жена му Антоанела сключили на 26 октомври 2012 г. в София. Клипът, за който става дума, бил сниман с мобилния телефон на Даниел. След това младоженците го разпространили в YouTube, за да се похвалят на своите приятели.

      Този кадър от клипа е сред използваните от националистите.

Даниел Беловарски не могъл да повярва на очите и ушите си, когато видял за първи път клипа по БНТ на 10 май. Оттогава до днес националната телевизия го излъчила още 3 пъти.

Националистите използват малка част от видеозаписа на църковната сватба, но на него ясно се виждат лицата на семейство Беловарски. "Атака" ги използват за раклама на православно-християнските ценности и семейството.

"От "Атака" не са искали от нас разрешение да използват клипа", категоричен бе Даниел Беловарски. И добави: "Аз не изповядвам възгледите на тази партия. Не обичам крайните политически формации - нито крайнолевите, нито крайнодесните!"

Беловарски има намерението да съди "Атака". Но настоява телевизиите да спрат да излъчват видеото.