Един журналист го попита в ефир: „Ти ли си новият месия?” А Той бая се позамисли и отговори: „Не , не съм... Аз съм обикновен човек.” Да ме простите, че пиша месия с малко „м”, ама с голямо „М” според мен в пазарната ниша търсенето на кадри е изключително свито. Отрече, ама наистина се позамисли. Замислянето Му ми позволява поне да го пиша с главно Той.

Искайте сега. Дава. Макар и обикновен човек, дава по месиански свръхестествено. Днеска има, утре нЕма. Кой не взима, бият!

За старите връща Тодор Живков, НРБ, казармата, ченетата без пари. Няма „г” – ченета... За младите - таблети и работа. Мене ако питаш, като гледам младите, само таблети беше по-добре. Защото „работа” е свързано с работа. Само таблети и пачки, валящи от небето.

Като казах валежи, та се сетих – защо още не е обещал 8 месеца пролет, някакви 3 месеца лято (да не губим къмпингарския електорат) и тук-таме бледа зима да се шматка за 30-31 дни. Колкото да понамразим високите сметки за ток на противните империалисти от чужбина.

И да усетим, че освен, че ще вземе баницата от Бойко и Доган, за да я поднесе топла и хрущяща на електората, още ката време ще има да пристигат по куриер и чуждестранни порязаници баница, върнати още дъхтящи на мас. С наложен платеж. В рамките на операция „Чисти кори”.

А като стана дума за знаковото „Чисти ръце”, се сещам и за друг пропуск - „Чисти крака”. Иде лято – Той ще обещае „Чисти крака”, насочена към средностатистическия посетител на български басейни. Неговите млади, неопетнени, но опитни експерти ще застанат до всеки гьол и ще прекъснат това гадно наследство от НЕЩА между големия и втория пръст на краката, за което са виновни Бойко, Доган, Станишев, Богдан Филов и хан Телериг. Всичките до един – несъмнени мерзавци, които са управлявали България, преди Той да се появи на историческата сцена и да поеме под напора на народа тази роля. Ще изковем от белите якички бели чорапи.

От „Чисти крака” за женския електорат най-логично следва „Чисти чорапи”. Такива, които никога не са насред хола и сами щъпукат раз-два, раз-два... към пералнята. И това ще стане – вие само гласувайте! А надолу има още...

Да не изпускаме съпрузите, вече страхувани по-горе от казармата, ще ги стимулираме и с „Че(с)тни чорапи” – такива, които винаги излизат от пране четно число. А не любимият ти чифт всъщност да е тек... За което пак е виновна гореупоменатата шайка от предхождащи явяването Му бандити. Може би без Телериг – не знам имало ли е чорапи по него време и дали на се били от арматурна тел. Ха на бас, че и Той не знае.

Искайте гащи, налъми, нипели за ВиК. Ще ви осигури – ако трябва ще ги свали от хотелите, където Негова скромност предимно живее. Искайте гас, мас и оцет. Дава. Как иначе до 25-и да изтребим тия гниди от статуквото, които са се набуболечили от Доган, Бойко и т.н.... Всъщност – пардон, поизлъгах ви (явно се предава по компютърен път, само като пипаш клавиатура и споменаваш Него.) Той Доган не го познава. Но затова после...

Мисля, че, бидейки пловдивчанин (или от околностите, както казват), няма по-подготвен от Него да проведе в София операция „Чисти маратонки и чисти анцузи”. За нея просто плачат гостите на столицата. Кой, ако не Той има право да ни събере под знамената и да ни поведе. КОЙ?!

И от знамената се сетих пак за казармата. Няма паритет – защо, като мъжете ще ги радваме с това, да не признаем пред жените, че се премахва месечният цикъл?! Също – тежко политическо наследство от хан Телериг, че и преди това сигурно... Не знам. Когато Неговите експерти направят изчисления, може да бъде сведен примерно до поносимите 20 дни годишно. Със закон. И за всички предишни власти, които са го поддържали в нетърпимите за народа граници от 5-7 дни всеки месец – съд, съд и пак съд! Акция „Чисти превръзки”...

Защо? Защото Той е чисто и неопетнено Лице. С неземна степен на абсорбация, докато спиш...

И сега нека спрем да се лъжем, защото преди избори не подхожда... Казах: „Искайте Му всичко.” Истината е, че някои неща не Му ги искайте.

На Му искайте пари за реклама, защото Той няма. Цялата феноменална мега гига хипер пропагандна машина работи, захранвана само с любов. Любов и вяра от електората. И ей така пали сутрин и си бачка. Вече почти година от онова първо интервю в един вестник, което спонтанно започваше с: „Не ви ли е тясна журналистиката, г-н...”

Не Му искайте изобщо обяснение за парите – няма... Не обяснение, а пари. Неговата кампания е скромна и евтина.

Не Му искайте услуга от Доган, Цветан, Делян... Той не ги познава. Познава само Левски, но като марка тениски.

Ако сте спонсор, спонтанно дарил 3000 кебапчета, стане ли премиер, не му искайте да ви върне услуга. Няма да ви се получи, защото Той е принципен и кебапчийски услуги не прави. Питайте в bTV.

Ако нямате деца, не Му искайте. Умолявам ви! Той ще ви ги направи. Но после ще се закълне в тях.