Повече няма да има убити полицаи по улиците, къщите на хората ще бъдат сигурни, американците ще се чувстват спокойни в градовете и селата, защото отново ще има закон и ред в тази страна, заяви Доналд Тръмп пред екзалтираните си привърженици на конгреса в Кливлънд.

Феновете му отвръщаха с мощни възгласи: "USA, USA", почти на всяко негово обещание. Милиардерът ще пребори и корупцията, която била най-висока в историята на страната. Той ще върне и уважението на хората по света към САЩ, каквото заслужават американците, а сега респектът към страната е разклатен. И всичко това ще стане веднага след 20 януари 2017 година, ако той влезе в Белия дом. И всичко това защото "Америка преди всичко", повтори своя девиз Тръмп. Ще изградим отново САЩ като още по-велика и силна страна, заяви той няколко пъти.

Доналд Тръмп прие със задоволство номинацията за кандидат-президент в последния ден от конгреса на републиканците. Пред делегатите го представи дъщеря му Иванка, която го определи като "голям биткаджия".

Няма да има вече и безработица, а хората които се трудят упорито, но биват мамени и не им се чува гласа, ще имат в лицето на Тръмп защитник. "Аз ще бъда вашият глас", заяви кандидатът.

Веднага трябва да спрем имигрантската вълна и да не пускаме в САЩ всякакви хора. Нужна е нова система за мигрантите, каза Тръмп.

Естествено всички беди, сполетели американците, бяха стоварени върху главата на Хилъри Клинтън - неговият опонент демократ. Тя била оставила само смърт, разруха и унижение на САЩ по света. Преди тя да стане държавен секретар в първия мандат на Барак Обама Сирия, Либия, Египет и други страни живеели в сигурност, а вижте какво е положението сега, констатира Тръмп. Нямало я на картата и терористичната организация "Даеш".

Обаче щом стане президент джихадистите веднага ще бъдат унищожени, твърдо заяви Тръмп под бурните възгласи на хората в залата.

Той нарече ядрената сделка с Иран най-големият провал на Обама. И отново изтъкна, че повече не може да бъде търпян факта, че някои страни членки на НАТО не си изпълняват както трябва задълженията, особено по покриване на разходите, които падат на плещите на САЩ.

Очаквайте подробности.