E, във Вестерос може да има и смях, а не само смърт и битки за Железния трон. Това виждаме от кратко видео на НВО с гафовете от снимачната площадка на шестия сезон на „Игра на тронове“. Клипът бе излъчен в панела на сериала на Комик-кон 2016 в Сан Диего – и показва Емилия Кларк и проблемите ѝ с езика на дотраките, шегичките на Кит Харингтън с мъртвото тяло на героя му Джон Сняг… и непреодолимата, изглежда, трудност на Питър Динклидж да произнесе думата benevolent.

Практически, забавното видео просто отклони вниманието на феновете от разговора за това какво ще се случи в седмия сезон. Продукцията е още в съвсем ранен етап, а вече бе съобщено и че премиерата ще е отложена – няма да е, както досега, през април, а чак през лятото.

Лъч светлина за историята все пак даде Софи Търнър – Санса Старк, която коментира, че събитията в последния сезон може да поставят героинята ѝ на пътя към мрака. В предпоследния епизод Санса най-сетне получи възмездие за своя насилник, Рамзи Болтън, като го остави да бъде изяден от собствените му кучета.

Предлагаме ви видеото с гафовете от снимките на „Игра на тронове“.

Площад Славейков