"Аз да не съм Бил Гейтс, това е работа на много хора?!", така Димитър Бербатов отговори на въпрос на репортер ще помогне ли на ЦСКА, клубът от който тръгна по европейските терени. Бербо бе на стадион "Българска армия", за да награди победителя в в детския футболен турнир "Данониада 2014". Любопитно е, че по същото време на Армията течеше общо събрание на акционерите на клуба.

"Аз не съм човекът с магическите пръчки, та да оправям ЦСКА. В момента други неща са ми на главата, когато те приключат, може да започна нещо друго. Нямам близки връзки с хората от ЦСКА, разберете го. Щом са взели клуба, трябва да се оправят, продължи мегазвездата на родния футбол. - А иначе може и да съм си купил акции много преди това, но няма да казвам нищо. Това са си мои неща. В момента съм действащ футболист и други мисли са ми на главата. Лошото е, че трябва да се дава пример. Половин България е червена и ако си истински цесекар, отиваш и го правиш, не трябва да чакаш примери. За последно ви казвам, не съм говорил с Александър Томов и той не ме е търсил."

А Бербатов бе спряган като акционер в ЦСКА още от миналата година, както и покрай публичната емисия. Със сигурност е ясно, че неговият мениджър Емил Данчев притежава дялове. Агентът също не дава ясен отговор зали неговият клиент притежава ценни крижа на "червените". 

Очаквайте подробности от общото събрание на ЦСКА!