Бенисио дел Торо ще играе главната роля в следващия филм за Хищника, твърди „Дедлайн“. До момента под заглавие само „Хищник“, това ще е четвъртата история от поредицата за невидимото кръвожадно извънземно, появило се за първи път на екран през 1987 г., в проект с участието на Арнолд Шварценегер. (Има също и два паралелни филма, „Пришълецът срещу Хищника“, от 2004 и 2007 г.)

Новият филм ще е режисиран от Шейн Блек, който в момента се радва на успех след „Железният човек 3“ и „Любезните пичове“. Блек също имаше и малка роля в първия „Хищника“ – той бе част от екипа на Шварценегер и всъщност първият убит от извънземното.

Все още няма детайли за сюжета на предстоящото заглавие. Шварценегер обаче вече критикува поредицата в интервю за „Редит“, като заяви, че филмите след оригиналния хит са „незадоволителни“.

Последно гледахме Бенисио дел Торо в „Сикарио“. Режисиран от Денис Вилньов, филмът бе номиниран за три Оскара. Въпреки това обаче успехът му в боксофиса се оказа по-скоро спорен. „Сикарио“ натрупа приходи от около 84 милиона долара в световен мащаб, при бюджет от 30 млн.

Площад "Славейков"