Като стария "Хелоуин"...

Точно на това описание напълно отговарят германците от Unisonic - може би най-чаканата банда на предстоящия "Ловеч Рок фест". Двудневният фестивал край Осъм в почивните 22 и 23-и наближава бързо, стягайте палатките и не забравяйте, че край Старите казарми ще има достатъчно място освен за вас и за хлапета, кучета, тъщи и прочее домашни любимци. Всички под 14 годишна възраст ще влизат безплатно.

Ето ги Unisonic - или как двама от оригиналните "тикви" Михаел Киске и Кай Хансен изпълняват I Want Out:

Ако още се двоумите, ето и пълния списък на участниците:

22 септември 
Aura 
Konkurent 
Axxis 
Pretty Maids 

23 септември 
An theos
Kikimora
Rage
Unisonic

Вече са ясни и изискванията на бандите какво да ги чака в гримьорните. И докато споменатите Unisonic искат да имат сервитьор на разположение през целия ден, също така кафе-машина, зелен чай, нискомаслено прясно мляко, печено говеждо, плодове и пресни зеленчуци,... рязко се отличават Pretty Maids.

Датските ветерани, които свирят от не съвсем скорошната 1981 г., явно добре си изкарват зад кулисите. Техните изисквания изглеждат така:

45 бутилки бира Tuborg и  Heineken. 10 бутилки от  безалкохолното питие Mountain Dew (без заместители като Спрайт или 7up).

В гримьорната им трябва да има плодове, сандвичи и по една бутилка джин, водка, бяло и червено вино, една бутилка Jack Daniels, като то да не се заменя с друго и абсолютно никакъв скоч.

Бандата все пак се състои от 5 човека!

Междувремено съорганизаторът на "Ловеч Рок фест" Цонко Цонев каза пред Клуб Z, че купонът се очертава на ниво.

Самият бивш каварненски кмет не спира с успешното си турне, на което представя книгата "Кметълски истории". След гостуването в Ловеч Цонко отбеляза със смях, че на 30 септември му предстои гостуване дори в меката на "Пайнер" - Димитровград