Паола, порасналата дъщеря на Дарина Павлова и създателя на „Мултигруп” Илия Павлов, няма никакви амбиции да управлява наследството на покойния си баща, а се е посветила изцяло на йогата. Това заяви самата тя в първото си интервю за българска телевизия – за предаването „Комбина” по Нова тв.

„Не искам да говоря за бизнес”, така 25-годишната дама отговори на въпрос дали някой ден би наследила майка си Дарина начело на семейната бизнес империя.

През тази година там се случват интересни неща, след като фамилията Павлови продаде два знакови хотела на „Мултигруп” – „Парадайз бийч" и „Гранд хотел България". Паола е един от продавачите заедно с Дарина, брат си Илия-Калоян и Венцислава Найденова, дъщерята от първия брак на Илия.

По повод президентските избори в САЩ Паола Павлова заяви, че се е интересувала от кампанията, докато Бърни Сандърс е бил в надпреварата, защото „той е страхотен човек”. На въпрос на кого симпатизира сега - на Хилари Клинтън или Доналд Тръмп, дъщерята на Дарина отговори през смях: „Как може да имаш любимец? И двамата са еднакво зло”.

Иначе Паола говори с охота по други теми в интервюто, взето по време на йога фестивал в Боровец преди дни.

„От България ми липсва въздухът. Всичките ми спомени от детството са свързани с България – с музиката, с танцуването, с доматите, с таратора. Тараторът ми е любимото нещо на света. Ще науча децата си как се правят таратор, кюфтета, кебапчета. Вземаме си български семки и са садим домати във Вирджиния – там, където съм родена. Майка ми не готви, но много й харесва българската храна”, сподели дъщерята на един от най-богатите българи в края на ХХ и началото на ХХI век.