Ех, какво само се получава, когато смесиш достиженията на 21-ви век с железните стари принципи на рока. Получава се магия като супергрупата Sixx A. M.

Защото кои са старите принципи? Че за да си певец, трябва да умееш да пееш, да си музикант - да свириш, а песен се нарича само това, което има композиционна идея, аранжирано и изсвирено е грамотно... Все неща, които далеч не са задължителни днес.

Това е чисто новото видео от двойния Prayers For the Damned. Сигурно ще има обезумели девойки, докато излезе и втората част на 18 ноември... Чухте жицата на DJ Ашба от 2:40 мин натам, нали?

В дните, когато се смята, че рокът на китара е демоде, а Ники Минаж има някаква стойност, светът очакваше двойния албум на тази банда.

Надали някой не знае, но супергрупата е основана от Ники Сикс ("Мотли Крю"), за когото единствената подходяща асоциация как създава рокхитове, може би е с... онези машинки, които правят пуканки в парка. Басистът определено изживява втора творческа младост, пред която дори и дрогата е безсилна.

DJ Ашба! Ах, този китарист, освободил се от "игото на Аксел" в "Гънс енд Роузес", от което според някои "Гънс..." само изгубиха.

Ашба, за когото вече имахе възможност да пишем, тук е себе си, не носи цилиндър и... защо - да му се не види - изобщо трябва да бъде сравняван със Слаш! Само го чуйте на тази класика:

Да не говорим, че двамата гореизредени в групата всъщност са... фон на Джеймс Майкъл.

Той е композитор, текстописец, тонинженер, освен певец е пианист, китарист и дори... свири на барабани. Татуиран блондин с черни очила и плочки на 49 г.

Двете мадами - Амбър и Мелиса - придават на бандата още по-очарователен характер... Помните ли "Гънс" с техните бек-вокалистки от годините на Use Your Illusion?

Иначе симпатичният барабанист, който виждате, се казва Дъстин Стайнке.