Помните ли как Бразилия беше един от аргументите да не можем да си регистрираме домейн „.бг“ на кирилица. Защото щяло да се бърка с техния „.br”. Каква прозорливост!

Надали има други, с които да сме толкова близки по душевност както с братския народ на Бразилия. Вижте пълния сеир със световното, което започва днес – нямате ли чувството, че не само президентка, ами и майстори, и озеленители, и корумпатори сме им дали.

Някой взел парите, а за работата казал: "Ще видим". Вижте този достоен човек, на когото плащат да поддържа стадиона „Арена ди Амазония“. И който сам признал, че теренът е пълна скръб. Демек - какво е казал? Казал е: „Аз съм един тотален некадърник.“ Чист българин!

Метро, което няма да те отведе до стадиона, защото не е направено. Пътища, които също ги има само в бюджета в графа „разходи“, иначе не съществуват. Стачки, след като повече от десетилетие си се борил за това домакинство и накрая, като дойде – почваш да се бориш срещу... Чисти нашенци!

Сред изконните ни общи ценности фигурират още танци на музика със съмнително съдържание, минимално работене и максимално пиене на кафе. Само че ние си го пием с ракията...

Предлагам да ги нападнем и с 3-те самолета, да се предадем тутакси след това и така да станем една държава. Тогава да видят какво е истинско неможене, а не да се заглавичкват с половинчати глупости.