Марио Балотели си е... Марио Балотели. В последните седмици ни проглушиха ушите как футболистът на "Милан" станал нов човек - отговорен, сериозен... Селекционерът на италианците Чезаре Прандели го похвали и даде за пример от целия тим на "скуадра адзура". 

Вчера обаче Марио напомни за себе си. "Ако бием Коста Рика, искам целувка по бузата от английската кралица", написа нападателят в социалната мрежа "туитър". Балотели отправи желанието си след загубата на Англия от Уругвай с 1:2 в група "Д" на мондиала. Британците могат все още да се класират за следващата фаза, но това минава през доста тънка теория, която включва победа на Италия над Коста Рика. Мачът е първи от днешната програма - започва в 19:00 часа. А скуадрата има интерес от пълен успех, тъй като ще направи решителна крачка към осминафиналите.

Марио Балотели игра в "Манчестър Сити", а сега се спряга негово завръщане на Острова - интерес проявяват клубове като "Арсенал" и "Челси".

Тази вечел от 22:00 часа е двубоят Швейцария - Франция от група "Е", а от 01 часа другият мач в квартета: Хондурас - Еквадор.