Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Стивън Тайлър е известен със своя импровизаторски дух. Вокалището на "Аеросмит" постоянно бива сниман ту с фенове на улицата, ту в други спонтанни ситуации, от които хич не личи милиардният му рок статус.
В този материал на societyofrock.com се припомня негов клип, който е сниман още през 2014 г., но набира популярност сега.

На него се вижда как супервездата опитва да свири Dream On на уличен "ксилофон", спонтанно събран от бутилки.

Както пишат авторите: не е известно кое е по-готино за наблюдаване - свиренето му на обикновени шишета или усмивката, с която му се радва... 

[[nid:40811]]

Както Клуб Z писа, Тайлър неотдавна попиля YOUTube с видео как се включва в песента на руски уличен музикант. Момчето буквално губи ума и... текст, виждайки кой точно пее с него.

[[nid:50699]]

 

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.