В следващия един месец на фейсбук страницата на Слави Трифонов ще бъдат обявени онези, които са се представили най-добре на кастинга за политици, организиран от шоумена на 2, 3 и 4 февруари. Тогава се явиха над 3000 души.

Ето какво написа Трифонов

"Уважаеми сънародници, в три последователни дни аз, професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета “Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина, уважавани професионалисти в света, имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета.

Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа.

Срещнахме се с невероятни хора и сме абсолютно сигурни, че това е една нищожна част от изумителните българи.

В следващия месец на моята фейсбук страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка.

Повярвайте ми - има такъв народ"

 

Събеседването бе проведени под мотото "българите, изявили желание да участват в постигането на реална промяна в политическия живот у нас". Все още не е ясно какво точно смята да прави Трифонов за постигането на такава промяна, но предположенията са, че това ще бъде политическа партия.