Голям тътен преди още по-големия тътен. Така единствено може да се опише подготвяната „Нощ на американския траш метъл“, която ще разклати зъбите на феновете... Преди „Тестамент“ да им ги избият на 11 август в зала „Универсиада“.

В столичен рок бар на 31 юли фенове на стругарската жица ще трябва да „сравняват“ цяла нощ „Металика“ vs “Тестамент“. Водещите – любимецът на феновете на Z-Rock Краси Москов и диджей Тони, обещават за „разредител“ и други лежерни банди, крайно неподходящи за вечерен коктейл и рокли с гол гръб - Slayer, Megadeth, Anthrax, Overkill, Exodus, Flotsam and Jetsam, Sacred Reich, Machine Head и т.н. Накрая най-верните фенове ще получават безплатни входове и куп други награди.

Всъщност всичко е подготовка за свирепото гостуване (и първо в София) на „Тестамент“ на 11 август в зала „Универсиада“. Големият червен вожд Чък Били вече даде интервюта, в които каза, че е гледал легендарния концерт на „Голямата четворка“  (Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax) на ст. „Васил Левски“, за да се нахъсва. Самите „Тестамент“ досега са идвали само в Каварна през далечната 2006 г., когато буквално махаха глави (на който помни). И да – Алекс Сколник си е в отбора, така че ако сте млад китарист, ще има много върху какво да мислите после...

Предгрупа на великаните ще имат честта да бъдат българите от  Downslot.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly. Цената е 45 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала „Универсиада” те ще бъдат по 55 лв.