Вече бившият вратар на ЦСКА Райс М'Боли бе представен днес като ново попълнение в американския "Филаделфия Юниън" от Мейджър лигата на Щатите. Договорът е за три години, като финансови условия не се обявяват. Твърди се, че армейците ще получат за стража към 300 000 долара.

М'Боли направи име по време на световното в Бразилия, той имаше остовна заслуга Алжир да достигне до осминафинала. Няколко клуба бяха спрягани като заинтересовани да го ангажират, а сред тях бяха "Порто", "Галатасарай", "Ница". До последно се смяташе, че Райс ще отиде във Франция, но в крайна сметка "Ница" се отказа.

ЦСКА се надяваше да го продаде за повече пари, но още преди седмица стана ясно, че сумата ще е скромна на фона на фурора по време на мондиала.

Ето така "Юниън" посрещна Райс М'Боли

М'Боли е представен обстойно на официалния сайт на "Филаделфия". Пред журналисти в града на източното крайбрежие на Америка той разкри, че досега не се е чувствал добре в страните, в които досега е играл, поради което не е бил способен да даде най-доброто от себе си. Той добави, че целта му е да се задържи по-дълго в "Юниън", където му харесва.