Професионалният американски каскадьор Итън Свенсън, който отдавна радва интернет потребителите със своите откачени скокове от и върху разни странни неща, демонстрира поредния си опасен номер. Този път той се засне как скача върху силно наклонен покрив, плъзва се по него и се приземява на отсрещната вита стълба. При това без контузии, което изглежда невероятно, но е факт.

Скокът от един покрив върху друг е направен някъде в Чикаго и изглежда доста сложен и опасен, съдейки по видеото. На клипа се вижда как Свенсън сериозно се готви за приключението. Той си слага протектори и каска, предварително изпробва покрива, върху който ще падне, закрепя камерите, разчита стъпките си до скока и т. н. - все професионални, а не налудничави действия.

 

За разлика от каскадьора Свенсън, който очевидно искрено се вълнува, преди да рипне от високото и даже си регулира дишането, млад чернокож юнак доста по-небрежно се мята от 5-ия етаж на хотел нейде в тропиците. Трябва да отбележим, че този любителски и много опасен бейзджъмп предизвика доста нееднозначни коментари в YouTube, където клипът беше качен своевременно. Повечето от зрителите са на мнение, че шансовете на тийнейджъра да се размаже до басейна са били значително повече, отколкото късметлийското му уцелване на водната повърхност.