Добри новини за феновете на якия робот със стоманена челюст и пухено сърце! Знаменитият холивудски ас Арнолд Шварценегер уж случайно издаде в своя профил в Instagram заглавието на 5-ия поред "Терминатор". Това ексгубернаторът на Калифорния направи, като публикува своя фотография от площадката в последния ден на снимките.

Фотото неслучайно показва четирикрилния гръб на австрийския културист - на личния му стол отзад по традиция е изписано името на филма, в случая новата серия - Terminator Genisys, и Арнолд много добре си дава сметка какво прави. Очевидно пиарите на кинокомпанията Paramount са решили по този начин да лансират заглавието за по-интересно. Трябва да им признаем, че постигнаха целта си. 

В коментара си под снимката г-н Шварценегер благодари на актьорския състав и на снимачната група за "фантастичните снимки", които минали "нелесно, весело и достойно": "От режисьора до продуцентите, от операторската група до организаторите на кетъринга, от майсторите на визуални ефекти до сценичните работници - ние нямаше да постигнем това без вас. С нетърпение чакам да видя финалния вариант на филма. Сигурен съм, че ще припомним на феновете защо обикнаха Терминатора", написа Арнолд и напомни, че филмът излиза на екран на 1 юли 2015 г.

В петата част от франчайза на студията Paramount в ролите на Сара и Джон Конър се снимаха Емили Кларк и Джейсън Кларк. Режисьор на филма е Алън Тайлър, снимал "Тор 2: Царството на мрака", което веднага навежда на мисълта, че новият "Терминатор" ще е външно ефектен, инфантилен и кух откъм психологизъм. Но пък какво му трябва на един истински фен на терминирането с кашон пуканки в салона?

А думата Genisys всъщност е името на новата зла корпорация във филма, с която Мистър Вселена ще се сбори, както преди се бореше със "Сайбърдайн".