Върховното лицемерие!

Нямате проблем децата ви да ядат junk и да са сред най-затлъстяващите подрастващи в Европа, нямате проблем да им пускате 14-годишната Сузанита, която е престъпно гола в клиповете си (по за*ник, с извинение), да им позволявате да слушат ТИТА и Гери Никол, които пеят как си "пръскат дисплея и панела" (с чист про-лесбийски контекст, според мен) и как "чертаят" (кокаин) защото "са ученички".

Всичко това с примес морал 0 и простотия 100.

Нямате проблем, че жени умират в България от домашно насилие, нямате проблем, че всяка 3-та жена е бита в България, че насилието в училище е повече от всякога. НО... НО някакви знамена с дъги, балони и музика ви побъркаха! Гей Прайд ви разваля "Семейството и морала" - еми сори, ама вие сте ПЪЛНИ БАЛЪЦИ. Промити мозъци от про-руските медии и пропаганда, която ви убеди, че "Джендърите" прецакаха държавата и гейовете са виновни, че заплатите са 400 лв, пенсионерите умират от глад, а здравната, правосъдна и образователна система в държавата ни са сред най-лошите в света.

Толкова ли сте глупави наистина? Ако искате и ония 6 милиарда от КТБ да ги пишем на Прайда, а? Нали, че е изгодното зло... трагедия.

...

Мнението е публикувано във фейсбук профила на певицата Рут Колева.