Приживе Кралят на рокендрола Елвис Пресли никога не е пял с Барбара Стрейзънд, макар че разликата във възрастта им не е голяма - само 7 години. Не се знае и дали би го направил - Барбра винаги е била поп певица. Днес обаче 72-годишната актриса реши и все пак направи дует с него. Понеже Елвис е мъртъв от 1977 г., нямаше как да го пита дали иска, затова попитала наследниците на правата му и те се съгласили с радост.

На 16 септември прекрасната Барбара Стрейзънд, на която трябва да признаем, че годините въобще не личат, пуска новия си албум "Partners". Именно в него е включена убийствената балада на Елвис Love Me Tender ("Обичай ме нежно") в "съвместно" изпълнение. Разбира се, гласът му е монтиран в този запис с помощта на съвременни компютърни технологии. 

Общо в новия диск са включени 12 песни. Партньори на Стрейзънд са и други световноизвестни и още живи певци, включително Андреа Бочели, Били Джоуъл и Стиви Уондър, както и нейният син Джейсън Гулд. Премиерата на една от песните - "It Had To Be You" в дует с Майкъл Бубле, се състоя в понеделник по Ей Би Си.