За много хора това ще е най-добрата новина за деня. Дженифър Анистън изглежда готова за идеята за рестарт на сериала „Приятели“, съобщава Си Ен Ен.

„Малко преди края на сериала, хората вече се питаха дали някой ден ще се завърнем. С Кортни [Кокс] и Лиса [Кудроу] сме си говорили за това. Аз съм си фантазирала за същото. Това наистина беше най-страхотната работа, която някога съм имала – казва Анистън в интервю пред InStyle. – Не знам как би изглеждал сериалът днес, но човек никога не знае. Много стари сериали бяха рестартирани успешно през последните години.“

Тя е права. Ако „Приятели“ започне отново, той ще се присъедини към нарастващия брой сериали, завърнали се от 90-те. В свръхпопулярното шоу на Ен Би Си, продължило десет сезона между 1994-та и 2004 г. Анистън играеше Рейчъл Грийн.

Има ли някоя съществена пречка пред завръщането на „Приятели“? Един от шестимата основни актьори не се интересува от идеята.

„Знам, че Мат Ле Бланк дори не иска да чува повече този въпрос. Но не е изключено да успеем да променим мнението му – твърди Анистън. – Или просто да си дадем още известно време и след това Лиза, Кортни и аз да се включим в рестарта на „Златните момичета“ [популярен сериал от втората половина на 80-те за няколко приятелки в пенсионна възраст] и да прекараме последните си години отново заедно.“

"Площад Славейков"