В съвременната история на Холивуд няма кой знае колко случаи, в които децата на знаменити актьори с успех да вървят по стъпките на своите родители. Но 15-годишната Лили-Роуз - дъщеря на Джони Деп (от приключилия неотдавна негов брак с Ванеса Паради), е готова да докаже, че е достойна да продължи делото на своя известен и талантлив баща.

Преди дни стана известно, че девойката вече се снима в новия филм на режисьора Кевин Смит със смешното заглавие "Обсебени от йогата". Татко Джони ще поддържа лично Лили на снимачната площадка, а покрай това ще изиграе и неголяма роля.

Филмът разказва историята на две приятелки тийнейджърки, които посвещават цялото си свободно време на занимания с йога. И по някое време, заедно с известен "ловец на глави" (в изпълнение на г-н Деп), девойките започват тежка борба с пробудилите се Сили на Злото, които имат намерение да им попречат да... отидат на партито на момчетата от горните класове.

"Обсебени от йогата" не е първата съвместна работа на баща и дъщеря. По-рано Джони и Лили се срещнаха на снимачната площадка на комедийния хорър "Бивни". Всъщност новият филм ще бъде нещо като продължение на същата история. Режисьорът Кевин Смит пък явно си пада по семейното кино, защото покрай Джони и Лили-Роуз в лентата се снима и собствената му дъщеря Харли Куин Смит.