Ивайло Стоянов ще съдийства двубоя ЦСКА-София - "Левски" от 17 часа в събота, реши реферската комисия на БФС. Негови асистенти ще бъдат Иво Колев и Петър Джугански, а четвърти е депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов.

Двата отбора са първи и втори в класирането с равни точки, като "червените" имат по-добра голова разлика.

Междувременно символичният домакин ЦСКА-София обяви, че билети ще се продават до петък включително, но не и в деня на срещата. Това е по решение на полицията, която е определила мача за "високорисков".

По 15 лева струват билетите в секторите "А" и "В" и по 10 за "Б" и "Г". До утре преди полунощ пропуските могат да се закупят от мрежата на "Тикетпро", а също така във фенмагазина на ст. "Българска армия", билетния център на НДК, бензиностанциите на OMV, Office 1, магазините Orange и т.н.

Органите на реда припомнят, че заедно с билета (или абонаментните карта за феновете на ЦСКА-София, които ги притежават) при влизане в стадиона трябва да се представи документ за самоличност. Заради затегнатия пропускателен режим запалянковците се приканват да дойдат на стадион "Васил Левски" по-рано.