Съпредседателят на "Обединени патриоти" и народен представител Волен Сидеров за пореден път блесна във фейсбук с музикалните си и дипломатични умения при комуникация с чужденци. Публична тайна е, че след известно заведение на "Раковски" (близо до НАТФИЗ) лидерът на "Атака" прехвърли нощния си живот към друго известно заведение - на "Московска". Но и там темпераментът му не остана незабелязан. 

Случайно попаднала там компания, съставена предимно от чужденци, е станала свидетел на начина, по който Сидеров и компания са се забавлявали в Къщата с часовника преди два дни. И са си тръгнали, меко казано, възмутени. Разказът на придружаващата ги българка Ася Иванова във фейсбук включва тютюнопушене на закрито, един цигански оркестър и "любезно отношение на Сидеров към намиращите се в съседство чуждестранни гости на заведението".

Ето разказа на Иванова, придружен със снимков материал:

Днес на Сидеров му се наложи да отговаря на журналистически въпроси. Ето какво каза:

"Аз съм човек, който обича да създава весело настроение. Скандал не помня да е имало."

Самият Сидеров каза, че не е пушач и че ако някой от компанията му е пушил на закрито, въпреки че е забранено по закон, то е станало, защото от заведението са го разрешили.

Клуб Z потърси управата на ресторанта.

"В ресторанта строго се спазва забраната за тютюнопушене. Споменатият случай е единичен и ще положим всички усилия да не се повтаря. Поднесохме извиненията си на потърпевшите клиенти."