Тази вечер Кристиано Роналдо ще играе отново на стадиона, който оказа огромна роля за стремглавото развитие на кариерата му - "Олд Трафорд". Новият му отбор "Ювентус" гостува на "Манчестър Юнайтед" в Шампионската лига и това е може би най-интересният двубой тази вечер.

Кристиано вече стъпи на арената снощи, когато торинци имаха опознавателна визита.

По-долу можете да видите програмата на днешните срещи и кои от тях можете да гледате пряко по спортните канали на мобилния оператор А1. Стартира трети тв канал - MAX Sport 3, който ще излъчи днес две срещи, както и MAX Sport 2. По MAX Sport 3 ще се предава само футбол - мачове от първенства и от Шампионската лига.

А Роналдо снощи за първи път говори пред журналисти за разследването за изнасилване, което бе подновено срещу него в Лас Вегас заради случка от 2009 г. Досега той правеше изявления само чрез социалните мрежи.

"Знам, че съм пример за много хора, наясно съм на сто процента с това, заяви №7 на "Олд Трафорд". - Пример съм както на терена, така и извън него. Аз съм един щастлив човек, който винаги се усмихва. Играя за фантастичен клуб и имам прекрасно семейство с четири деца. Здрав съм, имам всичко, а останалото не ме касае. Няма да лъжа за случилото се. Пак казвам - щастлив съм. Моите адвокати са спокойни, съответно и аз. Наслаждавам се на футбола и на живота. Има хора, които се грижат за останалото. Истината винаги излиза наяве, така че всичко е наред."

На въпрос за това, че през 2010 г. - месеци след като Катрин Майорга твърди, че я изнасилил в хотелска стая, Роналдо е превел на жената 375 000 долара за мълчание, той отвърна следното:

"Договорът не означава признание за вина."

Интересно ще бъде и в Донецк, където "Манчестър Сити" загуби през миналата година в груповата фаза. Снощи Пеп Гуардиола каза в типичния си предпазлив стил, че отборът му не бил готов да спечели турнира.

"Реал" (Мадрид) пък ще търси първа победа във всички турнири от няколко седмици - срещу "Виктория" (Пилзен), в редиците на който е бившият играч на "Левски" Роман Прохазка.

Вижте програмата:

Група E

19:55 АЕК (Атина) - "Байерн" (Мюнхен), пряко по MAX Sport 3

22:00 "Аякс"  - "Бенфика"

Група F

22:00 "Хофенхайм" - "Олимпик" (Лион)

22:00 "Шахтьор" (Донецк) - "Манчестър Сити"

Група G

22:00 "Рома" - ЦСКА (Москва)

22:00 "Реал" (Мадрид) - "Виктория" (Пилзен), пряко по MAX Sport 2

Група Н

19:55 "Йънг Бойс" - "Валенсия", пряко по MAX Sport 2

22:00 "Манчестър Юнайтед" - "Ювентус", пряко по MAX Sport 3