Кубрат Пулев, Хюи Фюри и Тервел Пулев направиха открита тренировка преди съботната боксова галавечер в столичната зала "Арена Армеец". Кобрата и Фюри ще спорят в основния мач, който ще излъчи претендент на IBF за световната титла на Антъни Джошуа.

Преди това Тервел Пулев ще излезе срещу Алесандро Брусезе за европейската корона в средна категория. Има новина покрай по-малкия брат - той вече не е с треньора си Борислав Бояджиев. Поне на този етап Бояджиев е заменен от Михаил Таков, бивш наставник на Тервел от "аматьорските" му години.

На тренировката в столичен мол се стече много публика. Кубрат Пулев традиционно закъсня.

"Не мога да ви видя всички, но искам да ви благодаря, че сте дошли днес тук, каза първо Тервел с микрофон в ръка. - Искам и да ви поканя да дойдете в залата, за да ни  подкрепите тогава, когато ще се реши всичко. Хюи Фюри е тук, не за да пие кафе, а да търси слабите места на Кубрат. Той е подготвен. Но и ние ще покажем, че сме готови. Благодаря ви."

Тервел тренира с Михаил Таков.

"Това е лека презентация, няма да ви отегчаваме много, рече на свой ред Кубрат. - Нека всеки, който иска, за дойде и да се насаждава на нашите мачове. Противникът е много подготвен, но ние сме в България и трябва да победя. Искам да оправдая вашите очаквания. Радвам се, когато се бия в България. Ние не сме по-лоши от другите народи, напротив. Ще бъде труден мач. Очаквам зрелище. Играя пред родна публика и това е голямо предизвикателство, но се надявам да се справя. Нямам търпение мачът да започне."

Фюри потренира десетина минути.

Галавечерта в събота започва в 19:30 часа, общият брой на мачовете е 11.