Какво прави премиерът Бойко Борисов, когато не оправя международното положение и не помирява скарани "патриоти"? От личния профил на Бойко Борисов във фейсбук става ясно, че снощи той се е срещнал младежите от ГЕРБ-София.

"Срещнах се с младежите от ГЕРБ -София. Разговаряхме по актуалните теми, бюджета за следващата година, развитието на България. Призовах ги да бъдат активни, да се квалифицират и развиват, защото младите са бъдещето".

Това е написано на профила на Борисов, като се публикувани и няколко снимки от събитието. На тях се вижда, че на срещата е присъствал и зам.-шефът на ГЕРБ и лидер на парламентарната група Цветан Цветанов.

Под публикацията има и възторжени коментари (правописът е съхранен-бел.ред.):

"Толкова много са важни срещите на младите хора от ГЕРБ със премиера генерал Бойко Борисов ,носител на звание Европейска личност на годината", пише Yuliana Gianti. 

"Да! И освен това прави впечатление силната връзка между поколенията - Вашето (нашето) и тяхното! Ето това е истински великолепно", допълва Verdji Krumova

 

"Най хубавите неща са младите Гербери и в тях е бъдещето ни", заявява Silva Mileva.

""Адмирации, г-н Борисов,да ,това е нашето сигурно бъдеще!!!", казва Стефи Иванова.

Под публикацията има и не чак толкова положителни отзиви, които напомнят за ниските заплати и голямата корупция в България.

Те обаче получават достоен отговор от Veneta Koleva:

"Браво. А на тези които злобеят удавете се във злобата си"