Деа Казакова е разкошна майка на двама страхотни близнаци, но за да бъде още по-пълноценна в отглеждането им, има нужда от нашата подкрепа.

Деа се бори с автоимунно заболяване - ревматоиден артрит. За три години е изгубила способността си да извършва нормални всекидневни действия, които един здрав човек прави, без въобще да се замисля за тях - като обличане и събличане, сресване и др. Плуване, ски, шофиране - нещата, които са й носели удоволствие и радост, вече не са възможни.

Днес щастието от появата на близнаците също е помрачено от тази болест, тъй като всяко движение за нея е свързано с болка и прави обслужването на нуждите им трудно.

Заболяването е довело до сериозни увреждания на стави и кости на лявата китка и хрущял, мускули и сухожилия на дясното рамо.

В момента Деа е подложена на терапия с биологични средства (най-доброто поддържащо средство в тази сфера, което се предполага, че може да спре по-нататъшни ерозии и увреждания на ставите и костите), но щетите, които вече са нанесени, са непоправими освен с операция, която може да се направи в Германия.

За съжаление в този момент семейството не е в състояние да набави сумата, необходима за протеза на рамото и облекчаване на болките в китката й. Тя струва 15 000 евро.

Затова нека, който има възможност, да подкрепи Деа в борбата с коварното заболяване, за да може да се наслаждава на семейството си и на по-добър, качествен и продуктивен живот - живот без болка!

Подкрепата на всеки един от вас е важна и може да бъде дадена на посочената сметка:

BG46RZBB91551009821333

RAIFFEISENBANK (BULGARIA) EAD

SWIFT Code / BIC RZBBBGSF

Dea Kazakova