На предизвикалата титаничен интерес страница за набиране на кандидати за обновената (чети - дадена на външен продуцент) студентска тв "Алма матер" - "Годината, в която стана известен", е изчезнало видеото под същия надслов. Това сигнализираха потребители на фейсбук след сериозния скандал, който медията на СУ "Св. Климент Охридски" предизвика.

В кампанийната страница най-новата "новина" вече е от 8 ноември - кастинг за студентската телевизия във Варна.

Рекламната кампания била замислена според новия директор Башар Рахал като сарказъм, а не като сексизъм. Нищо че - първо се показва, че журналистите искат единствено да са известни, второ -  целите на въпросната кандидатка се свеждат до фръцкане по къса пола, носи кафе и "сметанка" на шефа, а той я оглежда обстойно и лакомо отзад.

Видеото предизвика куп реакции, включително отворено писмо от именити преподаватели от ФЖМК, реакция от Асоциация на европейските журналисти-България и др.

Критици на дебелашката шега отбелязват и втори факт: изчезнал е и статусът, с който Башар Рахал защитаваше "иронията" на своята стена във фейсбук.

За да е още по-"забавно", новоизбраният директор на "Алма матер" Рахал довери, че на снимките във видеото е била маркетинг-директорката на телевизията.