Мишел Обама представи вчера мемоарната си книга "Да станеш" в тв предаването на Опра Уинфри. "Да, аз съм чернокожа" представя спомените на първата дама и интересни и любопитни факти от живота й с Барак Обама и в Белия дом.

В книгата 54-годишната Мишел Обама разказва за трудното си забременяване, за незаинтересоваността си от политиката и неспособността да прости на Доналд Тръмп за полемиката около гражданството на съпруга й Барак Обама.

Мишел Обама в предаването на Опра.

Бившата американска първа дама Мишел Обама ще представи на 5 декември мемоарите си пред пълна зала край Париж. Билетите за предвидените около 4000 места се продадоха за по-малко от 24 часа, съобщи френският й издател, цитиран от Франс прес.

Срещата с Мишел Обама ще се състои в центъра за сценични изкуства "Ла Сен мюзикал" в Булон-Биянкур, западно от Париж. Цената на билетите е между 54 до 99 евро и включва екземпляр от книгата, а 10 процента от местата са запазени за младежи.
Издателство "Фаяр" обяви, че на 5 декември авторката ще бъде в Париж, за да представи автобиографичната си книга Becoming ("Да станеш"), която излезе на 13 ноември в цял свят и е преведена на около 30 езика.