Американските траш метъл титани Slayer ще свирят в София на 11 юли 2019 г. Шоуто е част от прощалното Final World Tour, обявиха организаторите EventEase.

През януари 2018 г. бандата обяви, че ще се оттегли от сцената след мащабно прощално световно турне.

Днес, след 37 години и 12 студийни издания, множество златни албуми и безброй концерти, Slayer е утвърдено име в музикалната индустрия, част от „Голямата четворка“/The Big Four наред с Metallica, Megadeth и Anthrax. Една от групите, помогнали за дефинирането на траш метъла като жанр. Дори сред жестоката конкуренция в тази категория носителите на награда „Грами“ - Slayer все още ярко се отличават и остават една от най-влиятелните банди в историята на метъла.

Легендарните музиканти и огромният им екип пристигат с внушителна продукция, впечатляващ сценичен декор, светлинно шоу и съпътстващи екстри, като обещават звук, който да не покаже милост и към най-взискателните и грамотни по темата експерти, пише в страницата на  събитието, организирано във фейсбук.

Последният концерт на Slayer в България ще се проведе в парка на Летище София.

Входът ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 19.00 ч на 11 юли 2019 г.



Билети

Билети "Ранно Пиле" на цени от 70/75 лв. (без включена такса за издаване) може да намерите само и единствено в магазин "Яко" (ул. Граф Игнатиев 43) до края на месец декември.

Онлайн билети на цени от 75/80 лв. (без включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) директно и само от: http://bit.ly/SlayerBulgaria 

В продажба са пуснати и ограничен брой "Приоритетни" билети, които ще дават право на феновете да влязат 30 минути преди официалното отваряне на вратите и да заемат първи местата непосредствено пред сцената, като за целта ще бъде създаден специално отделен вход.