СИМОНА РУСЕВА

Талантливата певица и звезда от американското издание на X-Factor Симон Батъл е намерена мъртва в дрешника си. Тя живя на този свят само 25 години, съобщи днес светският портал TMZ.

Безжизненото тяло на афроамериканката Симон е било открито в петък преди обед от нейния приятел в собственото й жилище в Лос Анджелис. Младият мъж незабавно извикал линейка и сам се опитал да й направи изкуствено дишане, но нищо не могло да върне любимата му към живота.

Бащата Антъни още не можел да повярва, че дъщеря му е мъртва. Пред TMZ той споделил, че от няколко седмици не са се чували със Симон, но всекидневно си изпращали есемеси, били в прекрасни отношения. От кратките съобщения той изобщо не доловил да има нещо нередно около дъщеря му.

Родителят предполага, че Симон по своя воля е сложила край на живота си, като се е обесила. Това обаче ще стане ясно, след като бъдат оповестени резултатите от аутопсията. Според портала TMZ тя ще бъде извършена днес в Лос Анджелис.

“Дълбоко натъжени сме от трагичната загуба на Симон Батъл. Тя беше изключителен млад талант и прекрасен човек. Съсипани сме от вестта за нейната внезапна кончина, тъгата ни е огромна”, оповестиха от мениджмънта и от звукозаписната компатия на певицата.

Нейната звезда изгря през 2011 г. в американския X-Factor. Довери й се известният продуцент Саймън Коуъл.

Година по-късно Батъл се присъедини към бандата девойки G.R.L. Нейните четири колежки публикуваха в туитър сърцераздирателно съобщение: “Думите са безсилни да изразят огромната загуба. Нейният невероятен талант надминаваше единствено голямото й сърце”