Сряда, 20 февруари, предлага много футбол - като се почне от ранния следобед, та се стигне почти до полунощ.

Днес се играят още три срещи от втория пролетен кръг на Първа лига: "Локомотив" (Пловдив) - "Септември" (14:30 часа), "Витоша" (Бистрица) - "Левски" (17 ч) и "Берое" - "Етър" (17:30).

"Сините", подобно на ЦСКА-София, също ще опитат да съкратят изоставането си до лидера "Лудогорец", който и вчера направи грешна стъпка - 1:1 срещу "Ботев" (Пловдив). Кръгът започна вчера с мачовете на "орлите", "червените" и двойния обрат между "Славия" и "Черно море".

От 22 часа са последните осминафинали от Шампионската лига - от първите срещи. Днес те се предават по каналите на бТВ.

"Шалке" приема един от кандидатите за трофея - "Манчестър Сити". Повече погледи ще бъдат насочени към Мадрид, където друг изявен претендент - в лицето на "Ювентус", гостува на "Атлетико".

Това е първото завръщане в испанската столица на Кристиано Роналдо по футболен повод, откакто напусна "Реал" миналото лято. Уточнението "футболен повод" е важно, тъй като наскоро португалецът се завърна там като подсъдим за укриване на данъци и чу присъдата си - 23 месеца условно и глоба от близо 19 милиона евро.

Излишно е да се казва, че Роналдо няма са бъде посрещнат добре на стадион "Метрополитано" - огорчавал е "дюшекчиите" многократно.

И двата осминафинала снощи завършиха 0:0 - между "Ливърпул" и "Байерн" и "Олимпик" (Лион) и "Барселона".