Любослав Пенев не изневери на стила си и даде интересно обяснение защо днешната му пресконференция на стадион "Българска армия" беше с начален час 13:23. Точно за толкова беше обявен брифингът и журналисти от някои медии се обаждаха в пресофиса на ЦСКА-София, за да питат дали не е станала грешка.

От вчера тръгнаха предположения, че има някаква символика.

"Може и да има, но това беше най-удобният час, заяви Пенев. - Трябваше да дойда от Панчарево и пресметнах, че това е най-удобният час. След това отиваме на лагер. Според мен не е нестандартен. За мен 13:23 часа е като 13:15, 13:34, 16:22... Например. На линия сме, честитихме си Баба Марта, чакам въпроси."

А най-интересният въпрос беше свързан с вчерашната новина на БТА за оферта от "Българска армия" за Димитър Бербатов, който да се присъедини към ЦСКА-София като помощник-треньор.

"Не знам дали има развитие, по-добре да изчакаме", рече бившият №9.

Както и в предишните си брифинги племенникът на Димитър Пенев отбеляза, че за да вдигне класата си, ЦСКА-София трябва да привлече още футболисти. Така ще се повиши конкуренцията.

Вчера клубът обяви, че е спазарил португалския защитник Нуно Томаш. Пенев го определи по-скоро като ляв централен защитник, отколкото като краен ляв и допълни, че не е невъзможно утре да дебютира срещу "Септември", макар че е в България само от часове.

Пенев този път отклони въпросите за войната му срещу БФС, изгонването на Едвин Джеси срещу "Левски" и т. н., но разкритикува журналистите, че следят събитията "леко като свидетели". Трябвало да вземат по-дейно участие и да изразят позиция - ако искат да помогнат.

"Защо питате мен? Къде са другите? Жалко е, че малко като мен публично си казват мнението. Нали искаме революция?! Нали искаме по-добри времена?!", все пак се поразпали Любо.