Трима столичани са си направили парти върху една от купчините пясък, която стои на ремонтиращата се улица "Граф Игнатиев" от седмици.

Улицата продължава да е в ремонт, но по-голямата част от нея е отворена за пешеходци. По време на ремонта обаче на няколко места бяха изсипани купчини с пясък, които така и не бяха премахнати, съобщава сайтът "Коректно".

За плажното парти научаваме от фейсбук групата "Забелязано в София", където видео и снимки са качени от Гергана Иванова. Музикалният съпровод е на култовото лятно парче на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" - "По-полека". Надсловът е: "Когато Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova прави ремонт - направи си плаж!"

Собствениците на магазини продължават да търпят загуби заради небивалия ремонт на столичната улица, която се превърна в повод за атаки към столичния кмет Йорданка Фандъкова и ремонтиращата фирма "Джи Пи груп". С обвинение се сдоби зам.-кметът по транспорта Евгени Крусев. Наскоро пък жена се озова в "Пирогов" заради поставените стърчащи ограничители, отделящи трамвайното трасе от тротоара.

Тримата столичани, които участват в клипа, всъщност искат да покажат иронично, че плажният сезон е започнал, но само на "Графа".

За тази цел те са се облекли по панталонки и са се въоръжили с морски принадлежности, с тях, разбира се, са и питиетата. Като на къмпинг. А коментарите варират от "Пазете дюната" до "Плащайте шезлонг и чадър или изчезвайте".