Американската репортерка, която Кубрат Пулев целуна публично по време на интервю, обяви, че иска той да бъде лишен от международен лиценз и ще търси правата си за това, съобщи самата тя в публично изявление.

Джени Равало, известна още като Джени Суши, твърди, че в края на интервюто с Пулев той я е сграбчил и целунал в устата. Това вече е известно от видеото, което Суши пусна сама в социалните мрежи, а после свали.

Случката се разигра след мача на Кобрата с румънеца Богдан Дину в Калифорния миналата неделя. Българинът спечели с нокаут в седмия рунд.

Новият елемент в оплакванията й е, че след целувката Пулев продължил да я преследва, когато след разговора отишла да си вземе чантата. Равало е наела популярната адвокатка Глория Олред, която представлява жени в дела за сексуален тормоз.

"Той ме сграбчи за задника с две ръце и отмина, без да каже нищо", казва Суши във видеоизявление, на което присъства и юристката.

Тя се оплаква, че не знаела как да постъпи и че не се е съгласявала българският боксьор да я целува и прегръща. 

По-късно на парти след мача Пулев я помолил да отреже видеото с целувката, каза Суши.

“В средата на интервюто той сграбчи лицето ми и ме целуна. Бях шокирана и засрамена и не знаех как да отговоря. След това отидох да си прибера нещата в чантата. Той ме сграбчи за задника с двете си ръце и отмина, без да каже нищо. Почувствах се неудобно и разстроена от това, че Кубрат Пулев се отнася с мен по този непрофесионален начин. Не съм му давала повод, нито съм се съгласявала Кубрат Пулев да ме сграбчва за лицето, целува или опипва отзад, заяви Джени Суши. - Никога не ми се е случвало нещо такова и не искам никога повече да ми се случва", каза репортерката на "Вегас спортс дейли".

"Това, което той направи, беше отвратително. Почувствах се ужасно омърсена и засрамена и не знаех как да отвърна, рече Суши. - По-късно на партито Кубрат Пулев ме помоли да отрежа целувката от интервюто. Вместо това аз го публикувах. Исках хората да видят какво ми причини. Искам той да бъде отговорен. Не искам да се измъкне. Това, което той направи с мен, е отвратително. Почувствах се унизена. Нито една жена не трябва да се чувства така. С г-н Пулев не сме приятели, не сме в интимна връзка. Той няма право да ме целува.”

“Дори ако бяха приятели, той все пак трябваше да пита за разрешение да я целуне по устата. Това е много интимно, обяви адвокат Олред. - Жената има право да каже "не". Тя е била там, за да върши работата си. Това пречи на професионалните й задължения. Да, мисля, че това може да се счита за сексуален тормоз. Мъжът трябва да пита и жената има право да позволи или да откаже.”

Глория Олред представлява една от жените в груповото дело срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн, една от жертвите, обвинили популярния певец Ар Кели в сексуален тормоз, и една 33-те жени, които съдят актьора Бил Козби.

“Ако тя отиде на съд, по-лошо за нея, защото ще се изложи”, каза Кобрата при пристигането си на летище София.

Той твърдеше, че Равало искала "много повече", сприятелила се с хора от щаба му, останала на партито до 5 ч. сутринта.

"Да не казвам какви други неща правеха в тоалетните."

Мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев каза по телефона за Нова телевизия, че очевидно Суши се опитва да стане популярна покрай българския боксьор.

"Всеки иска да бъде звезда овърнайт (англ. - "от днес за утре"), каза Гоцев. - Явно за това момиче това е целта."

Той определи като "нулев" шанса Пулев да загуби лиценза си.

„Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е нулева според мен. Но както всяка битка и тази ще има рундове. Сега ще изживеем лека драма извън ринга. Това е шоубизнес, ние сме в Америка, всеки иска да е звезда, явно това момиче е тръгнало по този път, но просто тя излиза много неподготвена. Има неща, които ще излязат наяве и ще се разбере кой откъде е“, обясни пред Нова Гоцев, който представлява Кубрат Пулев от миналата година.

Тервел Пулев, брат на Кубрат, добави пред репортери на летище София в сряда, че на партито след мача "въпросната журналистка дойде и се целува с още двама души".