Покана за музикално пътешествие в Бразилия е билетът за концерта на Марио Бионди. Италианецът ще пее у нас на 18 октомври, в зала 1 на НДК той ще представи най-новия си, девети поред албум „Brasil“.

В него са събрани интерпретации на популярни бразилски песни, соул и джаз произведения, както и кавър на големия хит на Шаде „Smooth Operator“. В албума звучат копмозиции на Антониу Карлус Жобим, Джаван, Анри Салвадор… В записите участва тромпетистът Тил Брьонер.

Марио Бионди вече има впечатления от българската публика – през май 2017 г. в „София лайв клуб” той представи албума си „Best of Soul“. Най-популярни са песните му „This Is What You Are”, „Love is a Temple” и „А Handful of Souls” от албума със същото име от 2006 г., който му носи световна популярност.

Преди да дойде в София, Бионди ще пее в Унгария, Русия, Тунис, Великобритания и Украйна – спирки от световното му турне. Изпълнителят пристига у нас по покана на НДК и Фондация „Аполония”.

Билетите вече са в продажба в Билетния център на НДК и онлайн. За най-големите му почитатели организаторите предвиждат ВИП билети – закупилите ги ще бъдат посрещнати с коктейл и ще бъдат настанени на места с отлична видимост.

Площад Славейков