Тази вечер от 22 часа се играят два от първите четвъртфинали в Шампионската лига. Английски сблъсък противопоставя "Тотнъм" и "Манчестър Сити", а в друг спор на Албиона "Ливърпул" приема "Порто".

В рамките на броени дни "шпорите" и "гражданите" ще играят три пъти - има и шампионатен мач, в който и двата тима ще гонят своята голяма цел. За "Сити" тя е титлата в Англия, а за "Тотнъм" - място в топ 4.

Срещата тази вечер е на новия стадион "Тотнъм хотспър", който бе открит преди по-малко от седмица. Съоръжението е впечатляващо във всяко едно отношение.

Двата тима подхождат към сблъсъка от различни позиции. "Тотнъм" е в колеблива форма, на всичко отгоре не е побеждавал своя съперник от 2016 г. "Сити" има 14 поредни победи във всички турнири. 

През миналата година "Ливърпул" елиминира "Порто" по пътя към финала с тази разлика, че тогава тимовете се срещнаха на осминафинал и домакинствата бяха разменени. "Червените" бяха повече от убедителни на португалска земя - 5:0, а след това се задоволиха с 0:0 у дома.

Тази вечер тимът на Юрген Клоп ще опита да запише солиден успех на "Анфийлд", за да пести сили в битката за титлата на Висшата лига. "Порто" има проблеми с неколцина контузени футболисти, а в "Ливърпул" всички асове са на линия.

Мачовете тази вечер се излъчват от тв каналите на мобилния оператор А1.