Анджелина Джоли иска да си върне Брад Пит и двамата отново да бъдат семейство, но той не си и помисля за романтично помиряване, съобщи в. "Сън". Затова Анджелина Джоли протака толкова преговорите по развода и му създава проблеми за всяка договорка. Тя ясно е показала, че иска да възобновят връзката си.

Брад Пит обаче се интересува единствено от децата. Заради тях иска да е в добри отношения с Анджелина.

"Той иска всичко да приключи. Наистина, това можеше да стане преди година. Тя обаче не се отказва" - каза човек от обкръжението на звездите, като добави, че актрисата не може да продължи с нова връзка.

Миналата година Анджелина Джоли призна, че отношенията й с Брад Пит са станали "лоши" и каза, че свиква с живота на сама жена. 

Звездната двойка, която има шест деца на възраст от 10 до 17 години, се караше непекъснато още от момента на изненадващото обявяване на раздялата през 2016 г. Четири седмици след това Брад Пит беше разследван от ФБР и социалните служби за насилие над дете - Мадокс, по време на полет с частен самолет. Това обвинение по-късно отпадна.

Когато наеха частен съдия следващата година, звездите поискаха подробностите по развода да не бъдат огласявани. Адвокатите им обаче подхвърляха обвинения.

Екипът на Анджелина "нападна" актьора, че не е плащал "значима" детска издръжка почти две години и поиска разводът да бъде обявен, преди да бъдат уточнени подробностите. Екипът на Брад Пит обаче отговори, че той е платил равностойността на 1,1 милиона британски лири за две години и е дал заем от 6 милиона лири на актрисата, за да купи къщата, в която живее с децата. Адвокатите на Брад Пит обвиниха също Анджелина Джоли, че се опитва да манипулира медиите.

След тези публични обвинения двата екипа замлъкнаха. Актьорите бяха видени заедно през февруари в адвокатска кантора, където вероятно са подписали споразумение по развода. Брад Пит и Анджелина Джоли живяха заедно осем години, преди да сключат брак през 2014 г., припомня БТА.